Girnar

Fiecare frunză de ceai are o poveste unică de spus. Aceste povești ne-au făcut să ne îmbarcăm într-o călătorie pe care nimeni nu o poate prezice.Cine ar fi știut că vom fi în continuare legați de vraja lor magică.Am stabilit aproximativ patru decenii în urmă, cu doar șase angajați și resurse limitate, cu scopul de a lua ceai, regele băuturilor, peste tot în lume. O dorință de a promova și de a oferi ceaiuri de clasă mondială clienților noștri, cu o pasiune pentru excelență a fost primul ETHOS cu care a fost pusă Fundația lui Girnar. A fost convingerea și convingerea de fondatorii noștri, care a început aventura noastră și romantism cu ceai în anul 1978.

Anii au trecut, timpurile s-au schimbat, gama noastră de produse înmulțit, ceaiul verde a făcut din lume instalator în timp ce lumea a decis că Marte ar putea fi un al doilea cămin prea. Ce nu s-a schimbat a fost dragostea noastră pentru ceai și zealul cu care am început această aventură. În toți acești ani, rețeta noastră a rămas constantă: am luat niște apă clocotită; alimentat cu urmărirea noastră neobosit de a obține satisfacția clienților.În acest sens, am adăugat niște ceai Girnar, realizate din frunze alese manual, amestecate cu bun gust pentru a-ți echivala simțurile. Apoi menținerea excelenței în calitate de produs.

Ani au trecut, timpurile s-au schimbat, gama noastră de produse sa înmulțit, ceaiul verde a devenit montajul lumii, în timp ce lumea a decis că Marte ar putea fi și a doua casă. Ceea ce nu sa schimbat a fost dragostea noastră pentru ceai și zelul cu care am început această aventură.

În toți acești ani, rețeta noastră a rămas constantă:

Am luat niște apă fiartă; a alimentat-o ​​cu urmărirea noastră neîncetată de a atinge satisfacția clienților.
La aceasta am adăugat câteva ceaiuri Girnar, făcute din frunze selectate manual, amestecate cu gust pentru a tantaliza simțurile.

Finalizat cu o băutură de lapte sau de lamaie, am filtrat-o prin cel mai înalt nivel de Integritate corporativă.
Cu aceste ingrediente nu numai că am creat mixul potrivit pentru o ceașcă de ceai preferat, dar și-a câștigat reputația de a fi unul dintre cele mai bune mărci de ceai, cu un nume respectabil printre cunoscătorii de ceai din întreaga lume.

Ținând pasul cu schimbarea timpului, ne-am diversificat de la o companie care comercializează ceai în vrac, oferind o serie de produse de marcă cum ar fi ceaiurile, cafeaua, condimentele, pâinea, biscuiții, băuturile instant și băuturi sub numele și stilul Girnar.

După ce am atins viața a milioane de oameni din India și peste 48 de țări la nivel global, lucrăm neobosit pentru a ne lărgi orizonturile în fiecare zi, oferind de fiecare dată produse de calitate.

Treaba noastră
Călătoria noastră a început în 1978, când am început să fim exportatori de ceai – în vrac și în pachete de marcă pentru consumatori. După ce am oferit calitatea promisă a ceaiului de la an la an, acum exportem ceai în peste 48 de țări.

Întorcându-ne privirea la domiciliu, reputația noastră a trecut apoi de la a fi un jucător de ceai la o greutate locală mare. Din amestecurile noastre de ceai, care au devenit nume de uz casnic sub forma „Chai No. 1 – Special” și „Chai No. 3 – Deluxe”, portofoliul de produse sa multiplicat.

Noi fabricăm ceaiuri libere, saci de ceai „Dip and Sip”, perfuzii în India și Ceylon. Toate acestea sunt vândute în India și în 48 de țări sub numele și stilul lui Girnar. Cu cea mai nouă adăugire de gustări, mâncăruri instantanee și băuturi, am păstrat acest portofoliu în creștere în funcție de schimbarea timpului.

Interfețele clienților noștri s-au înmulțit și în timp. Împreună cu lanțul nostru de 44 de magazine Privilege, avem puncte de contact prin intermediul comercianților cu amănuntul și distribuitori din toate orașele din India.

Pentru clienții noștri de înaltă tehnologie, portalurile noastre on-line asigură servicii prompte și convenabile, cu un robinet de sfaturi pentru degetele lor. În timp ce ChaiChai este magazinul nostru online pentru întreaga gamă de produse Girnar, MY SIGNATURE CUP vă oferă posibilitatea de a vă crea propriul amestec. Acest amestec personalizat este creația dvs. chiar din alegerea ceaiului, ambalarea, etichetarea și oferind semnăturii dvs. un amestec de nume.

Sub umbrela vânzărilor instituționale, ceaiurile noastre ajung la clienții noștri prin companiile aeriene naționale și internaționale, companii de catering, feroviare, linii de croazieră și hoteluri de lux.

Avem o înregistrare despre îndeplinirea promisiunii noastre. Vrem să menținem acel record pentru anii următori.

Viziune
Când a început călătoria noastră, ne-am propus să devenim cea mai fină companie de ceai din lume.

Evoluționând cu timpul, acum ne propunem să devenim compania fină de produse alimentare și băuturi din lume.

Terminat cu o cratimă de lapte , am filtrat-o prin cel mai înalt nivel de integritate corporativă.Cu aceste ingrediente nu am creat doar amestecul potrivit pentru o ceașcă de abur de ceai dumneavoastră preferat, dar, de asemenea, a câștigat reputația de a fi unul dintre cele mai bune branduri de ceai, cu un nume respectabil printre cunoscatori de ceai de pe glob.

Menținerea ritmului cu schimbarea ori, ne-am diversificat de la o companie de tranzacționare în vrac de ceai pentru a oferi o serie de produse de marcă, ar fi ceaiuri, cafea, condimente, paine, cookie-uri, biscuiti, instant Food & Drink sub numele și stilul de Girnar.

După ce a atins viața a milioane de oameni din întreaga India și mai mult de 48 de țări la nivel global, am de lucru neobosit pentru a lărgi orizonturile noastre de fiecare zi, servind produse de calitate de fiecare dată.

Afișez toate cele 2 rezultate